Ειδησεογραφικό site

Νεκρή στον φωταγωγό του σπιτιού της βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί

28

 

 

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη της οποία τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε από τον πατριό της στο φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε σε διαμέρισμα του Παγκρατίου.

Με το χειρότερο σενάριο να βγαίνει αληθινό, λύθηκε το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία οι συγγενείς της αναζήτησαν και μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Η Μαρία σπούδαζε νηπιαγωγός, ένα επάγγελμα που είχε αποφασίσει να ακολουθήσει πριν ακόμα ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου, όπως έλεγε στις φίλες της.

Σήμερα το προφίλ της στο facebook είναι γεμάτο από μηνύματα αποχαιρετισμού, μηνύματα από εκείνους τους φίλους που αν και είχαν προσέξει την αλλαγή στην συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα, δεν φαντάζονταν ότι θα έφευγε από κοντά τους.
Ενδεικτικό είναι το μήνυμα μιας φίλης της η οποία την αποχαιρετά με ένα σχόλιο που αφήνει πολλά ερωτηματικά για τον πρόωρο θάνατο της. «Γιατί ομορφιά μου γιατί; Ποιος σε πλήγωσε τόσο αστέρι μου;».

Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα διεξαχθεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.


Τα σχόλια είναι κλειστά.