Ειδησεογραφικό site

Νεκρή η 23χρονη πρώην πρόεδρος της νεολαίας του Φάρατζ -Σοκάρουν τα τελευταία της tweet

63

ukip-708Νεκρή στο ίδιο μέρος όπου δολοφονήθηκαν άγρια οι δύο Βρετανοί τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Ταϊλάνδη, βρέθηκε η νεαρή πρώην αντιπρόεδρος της νεολαίας του ακροδεξιού κόμματος της Βρετανίας UKIP.

Η 23χρονη Κρίσι Ανεσλι πέθανε από φυσικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι περιπέτειας που είχε ξεκινήσει και θα διαρκούσε τέσσερις μήνες.

«Χάσαμε την όμορφη κόρη μας Κρίσι στην Ταϊλάνδη, από φυσικά αίτια. Είμαστε συντετριμμένοι. Σας αγαπώ πολύ. Αγάπη μου, αναπαύσου εν ειρήνη. Εμείς θα σε φέρουμε στο σπίτι σύντομα, η μαμά και ο μπαμπάς», έγραψε η μητέρα της νεαρής στο Facebook.

H νεαρή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέθανε από λοίμωξη στους πνεύμονες, ενώ πραγματικά σοκ προκαλεί ένα από τα τελευταία της tweet στο οποίο αναφερόταν και στα αντιβιοτικά που παίρνει για τη λοίμωξη που είχε στους πνεύμονες.

Συγκεκριμένα, έγραψε την περασμένη Δευτέρα: «Τέλεια… Αφού τελικά έκανε κάποιες παρέες, πλήρωσα 60 λίρες σε αντιβιοτικά και τώρα δεν μπορώ να βγω μαζί τους έξω. Γαμώτο».

Παράλληλα είχε γράψει στη σελίδα της στο Ask.fm  για τη μόλυνση στους πνεύμονες και μάλιστα είχε λάβει 2.000 απαντήσεις. «Εχω μια μόλυνση στους πνεύμονες και hangover. Είναι ένας αρκετά δυσάρεστος συνδυασμός» έγραφε.

Στις 16 Ιανουαρίου, πάντως, μέσω του Twitter της είχε αναφερθεί πάλι στην αρρώστια της. «Είμαι στον ξενώνα αρρώστων. Ολα είναι χάλια. Ξέρω ότι θα το ξεπεράσω και ότι είμαι σε απίστευτα προνομιούχα θέση και μπλα μπλα αλλά αν δεν μπορείτε την γκρίνια εδώ τότε πού αλλού μπορείτε;. Τέλος πάντων είμαι μακριά από την παραλία και μελαγχολώ γιατί δεν βλέπω τα τοπία του νησιού».

Τα σχόλια είναι κλειστά.