Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Σαρωτικές αλλαγές στη δομή της – Ο κεντρικός ρόλος Κουμουτσάκου

42

Αυγουστιάτικο μελτέμι αλλαγών στα πρόσωπα και το οργανόγραμμα του κόμματος. Η τοποθέτηση έκπληξη του Γ.Κουμουτσάκου και οι άλλες αλλαγές

Σε αντίθεση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, που φαίνεται ότι έχει πέσει πλέον για τα καλά στη δυσμένεια του Μεγάρου Μαξίμου, ο έτερος που είχε επιφορτιστεί με τον άχαρο ρόλο να “σύρει το κάρο” στις αυτοδιοικητικές του Μαίου, Γιάννης Κουμουτσάκος, φαίνεται ότι βρίσκει την ¨ανταμοιβή¨ κυρίως για τη στάση που επέδειξε από την επομένη των εκλογών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr, o πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη ΝΔ, στις εκλογές του Μαίου, θα είναι ο νέος Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η παρουσίαση της νέας δομής στο κόμμα της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί νέος Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος στην θέση του Σπήλιου Λιβανού, ενώ στη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, τοποθετείται ο Δημήτρης Μαραβέλιας πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές, όπως η αναβάθμιση του Γιώργου Λουλουδάκη σε πόστο στο γραφείο του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.