Ειδησεογραφικό site

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ και «Αυγής» για τις κατηγορίες ότι πήρε δάνειο

28

Δεν σβήνει με τίποτα η «φωτιά» που έχει ανάψει στις σχέσεις της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα δύο κόμματα επιδίδονται σε τυφλές συγκρούσεις και εκτόξευση αλληλοκατηγοριών.

Νέα εστία έντασης αποτέλεσε η καταγγελία που έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και έτυχε μεγάλης προβολής από την εφημερίδα «Αυγή» -υπό τον τίτλο «Λεφτά υπάρχουν για τη ΝΔ»- ότι το κυβερνών κόμμα έλαβε το 2013 τραπεζικό δάνειο, ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.

Ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, αντέδρασε σε έντονο ύφος, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να τεκμηριώσουν το δημοσίευμα, αλλιώς είναι αισχροί συκοφάντες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαμιμίκος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρξε κανένα δάνειο.

Ο γραμματέας της ΝΔ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η επιχείρηση λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σειρά πήρε σήμερα το κομματικό τους έντυπο, η Αυγή, που με πρωτοσέλιδο άρθρο της, συκοφαντεί τη Ν.Δ. για δήθεν δάνειο που έλαβε το 2013, ύψους 14,6 εκ. Ευρώ. Καλούμε τους λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ και της “Αυγής”, εντός της ημέρας να “τεκμηριώσουν” στον Ελληνικό λαό το δημοσίευμά τους, δηλαδή το ύψος του δανείου που “έλαβε” η Ν.Δ., πότε ελήφθη και από ποια τράπεζα. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσουν ότι είναι πολιτικοί εμπρηστές και αισχροί συκοφάντες, που στην απόπειρά τους να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα δεν διστάζουν ακόμα και να κατασκευάζουν στοιχεία.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει κανένα δάνειο το 2013, όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο γραμματέας της ΚΟ τους κ. Νίκος Βούτσης, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη σε χθεσινή ραδιοφωνική παρέμβασή του. Προφανώς, επειδή η συγγνώμη δεν εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε από “λάσπη και ανεμιστήρα”».

Και κάτι ακόμα: Μπορεί να μην το συνηθίζει αλλά η ΕΣΗΕΑ οφείλει να πάρει επιτέλους θέση για τις συνεχείς αναπόδεικτες αθλιότητες του κομματικού εντύπου του ΣΥΡΙΖΑ!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.