Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: «Καμμένος, Τσίπρας και Χρυσή Αυγή χτίζουν τη συμμαχία του ολέθρου»

35

Για «συμμαχία της καταστροφής», που αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι κατά τη συνάντησή τους οι Τσίπρας και Καμμένος ανακάλυψαν πολλά κοινά σημεία και πτυχές.

Μετά τη συνάντηση «Καμμένος και Χρυσή Αυγή έσπευσαν να υπερασπιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, με απαξιωτικές αναφορές και υποδείξεις προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, προσθέτοντας πως «και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν μαζί στην κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

«Ο κ. Τσίπρας αφού απείλησε εταίρους και αγορές, διαμηνύοντας προς Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον πως δεν θα δεσμευτεί από οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης, χτίζει τώρα τις δικές του συμμαχίες τού ολέθρου», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Τα συνεταιράκια Τσίπρας- Καμμένος συναντήθηκαν δήθεν για τα κόκκινα δάνεια αλλά στην πραγματικότητα συμφώνησαν να προσπαθήσουν να ρίξουν την κυβέρνηση, μη ψηφίζοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

«Καμμένος ο Τσίπρας. Ταύτιση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με την συνωμοσιολογική Ακροδεξιά. Όλα χωρίς αρχές. Προκαλούν, απειλούν, εκβιάζουν τους θεσμούς και υπονομεύουν την ομαλότητα. Αυτή την επιλογή προτείνουν στους Έλληνες πολίτες ως μοντέλο για το μέλλον της χώρας» συμπλήρωσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.