Ειδησεογραφικό site

«Να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες» είπαν Μανωλάς και Τζαβέλλας

34

Ο Κώστας Μανωλάς και ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των παικτών, με τους δύο διεθνείς να συμφωνούν πως στόχος της ομάδας είναι στην πρεμιέρα της Εθνικής το Σάββατο, απέναντι στην Κολομβία, είναι: «να κάνουμε όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού δήλωσε επίσης πως: «είναι ευλογία να βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση».

Φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην Κολομβία, λέγοντας πως η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όμως οι διεθνείς δεν πρέπει να φοβηθούν αλλά να μπουν στο γήπεδο και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο διεθνείς:

Μανωλάς: «Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από την Ελλάδα, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τζαβέλλας: «Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά μένουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι. Είναι στο χέρι μας να αντιμετωπίσουμε την Κολομβία. Θα είναι πολύ δύσκολο να μας βάλουν γκολ και πρόκειται να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Όσον αφορά τα δυνατά σημεία της Κολομβίας, ανέφεραν:

Μανωλάς: «Η Κολομβία έχει παίκτες κλάσης στην επίθεση αλλά κάθε Έλληνας έχει πολλές εμπειρίες από τα παιχνίδια που έχει παίξει στο παρελθόν και δεν πρέπει να φοβηθούμε, αλλά να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το Σάββατο».

Τζαβέλλας: «Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε. Το παιχνίδι της Κολομβίας είναι λίγο άναρχο όταν δεν της βγαίνουν πράγματα στο παιχνίδι της και αν καταφέρουμε να τους εξουδετερώσουμε εκεί, θα τα πάμε καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ καιρό πάνω σε αυτήν την επίθεση και πιστεύω πως θα φανούμε αντάξιοι. Ακόμη και να μην κερδίσουμε, νομίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια ο Κώστας Μανωλάς ρωτήθηκε για το… όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, απαντώντας:

«Η δουλειά μου ανταμείβεται. Δοξάζω τον Θεό που είμαι υγιής και μπορώ να παίζω το αγαπημένο μου άθλημα. Νιώθω ευλογία που έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική και στον Ολυμπιακό στον οποίο βρίσκομαι».

Τέλος, στάθηκε στην πρόοδο της Εθνικής μας ομάδας τα τελευταία χρόνια, σχολιάζοντας:

«Το μέταλλο αυτής της ομάδας έχει χτιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2004 ανεβήκαμε σκαλοπάτια. Οι μεγαλύτεροι μαθαίνουνε σε εμάς και αυτό ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε κι εμείς τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ καλό που μας μαθαίνουν περισσότεροι λαοί. Η Ελλάδα μεγάλωσε και αυτό πρέπει να το αποδεχθούν τόσο εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.