Ειδησεογραφικό site

Νίκη για τη εθνική πριν πάει στην Βραζιλία (Βίντεο)

45

Θετικό δείγμα για την Εθνική στο τελευταίο της τεστ πριν το Μουντιάλ. Αν και η αντίπαλος, Βολιβία, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα σε όλες τις γραμμές, η Ελλάδα είχε καλό πρόσωπο επιθετικά και επικράτησε εύκολα με σκορ 2-1.

Ο δραστήριος Παναγιώτης Κονέ έβαλε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος μπροστά μόλις στο 21’ και ο Κώστας Κατσουράνης με έξυπνη κεφαλιά στο 53’, έπειτα από κόρνερ, έκανε το 2-0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε σχετικά καλό ρυθμό σε όλο το ματς και διάθεση σε ολόκληρο το 90 λεπτο με αποτέλεσμα να κερδίσει επάξια το χειροκρότημα της «γαλανόλευκης» Red Bull Arena του Νιου Τζέρσι. Το μοναδικό κακό για την Εθνική ήταν το τέρμα του Καρντόζο, στο οποίο φέρει ευθύνη ο Καρνέζης.

Το γκολ του μεσοεπιθετικού της Μπολόνια ήταν το πρώτο της Εθνικής για το 2014. Τελευταίο γκολ της ήταν του Κώστα Μήτρογλου στο εκτός έδρας μπαράζ με τη Ρουμανία (1-1).

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (59′ Ταχτσίδης), Μανωλάς (46′ Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (59′ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59′ Φετφατζίδης), Σαμαράς (78′ Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65΄Μήτρογλου).

Βολιβία (Αθκαργκόρτα): Κινιόνεθ, Ραλντές, Εγκινό, Γκουτιέρεζ, Μπεχαράνο, Μελεάν, Μόχικα (46’ Καρντόζο), Τσουμακέρο (68’ Μιράντα), Μπεχαράνο, Μορένο, Άρτσε

Τα σχόλια είναι κλειστά.