Ειδησεογραφικό site

Νέος άγριος καυγάς: Ντόρα: «Μαζευτείτε» -Καμμένος: «Τα μαζευτείτε στον Σαμαρά, όχι σε μένα» (Βίντεο)

38

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ για τη στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

«Πόσα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του κοινού αυτού πλέον μορφώματος (γιατί είναι πακέτο πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ του παρελθόντος), έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε; Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι» είπε ο κ. Καμμένος.

«Παρακαλώ πολύ να ανακαλέστε, εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ λοιπόν να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, μη συνεχίσετε αυτή τη λογική» απάντησε η βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών, το ότι κάθεστε σε μια καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα, να είμαστε ξεκάθαροι» συνέχισε, απευθυνόμενη στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, η Ντόρα Μπακογιάνννη και πρόσθεσε ότι «εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

Ο υπουργός Άμυνας ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ εάν στηρίζει την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και εκείνη απάντησε ότι η ίδια στήριξε το κόμμα της διαχρονικά και ψήφισε και κράτησε με την ψήφο της μια κυβέρνηση στην εξουσία ενώ του είπε ότι «η αλαζονεία έχει τα όριά της».

«Λυπάμαι να σας βλέπω πακέτο με τον κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ, δεν σας αξίζει» απάντησε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε «τα «μαζευτείτε» να τα πείτε στον κ. Σαμαρά. Όχι σε εμένα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.