Ειδησεογραφικό site

Νέες αιχμές Μεϊμαράκη για Τσίπρα – Θέλει εκλογές για να χάσει και να την κοπανήσει – Εκπροσωπεί συμφέροντα

36

Τη μη αναγκαιότητα των εκλογών επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο των εκλογών.

«Πρέπει να εξηγηθεί γιατί πάμε σε εκλογές, γιατί μπαίνουμε σε αυτή την αστάθεια», τόνισε.

«Ο Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να χάσει και για να φύγει. Θέλει να φύγει τρέχοντας» τόνισε, χρεώνοντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αποκλειστικά στα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός.

«Αναρωτιέμαι… Θα γίνουν εκλογές για τους αντάρτες, τους δαίμονες που ο ίδιος δημιούργησε, και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; γι’ αυτό θα πάμε σε εκλογές; Αν αισθάνεται ότι ο ελληνικός λαός δεν του έχει δώσει εντολή για μνημόνιο γιατί το υπέγραψε; Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να έχουμε εκλογική διαδικασία δεν βοηθά στην ανάκαμψη της οικονομίας», ανέφερε.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κάλεσε σε εθνική συνεννόηση, τονίζοντας ότι είναι εθνικό ζητούμενο, ενώ επανέλαβε ότι είναι ακόμα δυνατή η συγκρότηση κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.

«Η εθνική συνεννόηση είναι εθνικό ζητούμενο. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο επικοινωνίας όλες οι πολιτικές δυνάμεις», ανέφερε.

Ο πρόεδρος την ΝΔ επιτέθηκε στον απερχόμενο πρωθυπουργό  μιλώντας για μεγάλη απρέπεια και αλαζονεία.  «Ουδέποτε επικοινώνησε ο Τσίπρας μαζί μου να με ενημερώσει για τις εκλογές», σημείωσε και συμπλήρωσε, «Εκπροσωπεί συμφέροντα. Κρύβεται. Έχει ατζέντα με κρυφά μέτρα. Να έρθει να συζητήσουμε και να αποδείξει πως δεν κάνει εκλογές για να φύγει».

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στα κόμματα… Αξίζει να βγάζουμε το θυμικό μας στην κάλπη; Αξίζει να πληρώνουμε 90 δισεκ. για ένα ‘ωχ ρε γαμώτο!;’» διερωτήθηκε.

«Τον Ιανουάριο ο κόσμος συνέκρινε τα δικά μας πεπραγμένα με το αφήγημα Τσίπρα. Τώρα θα συγκρίνει τα δικά μας πεπραγμένα με το αφήγημα Τσίπρα και τα πεπραγμένα Τσίπρα» δήλωσε.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.