Ειδησεογραφικό site

Νέα προθεσμία στον Αλβανό πιστολέρο για την επίθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο

78

Αύριο τελικά αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του 33ου τακτικού ανακριτή ο Αλβανός «πιστολέρο» Αλμπέρ Μπάκο, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αρμπέρ Μπάκο οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος και για σωρεία άλλων κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο.

Ωστόσο, ενώπιον του ανακριτή ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο προκειμένου να εκπροσωπηθεί από το συνήγορό του, οποίος βρίσκονταν εκτός Αθηνών.

Εν τω μεταξύ, στον ανακριτή οδηγήθηκαν και τέσσερα ακόμη άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση, στην επίθεση δηλαδή σε μπαρ στο Μεταξουργείο. Οι δυο κατηγορούμενοι για κατοχή όπλων και πλαστών χαρτονομισμάτων κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Αντίθετοι, οι άλλοι δυο, μια γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, μετά την απολογία τους αφέθηκαν  ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλβανός πιστολέρο έχει απολογηθεί για την επίθεση στο Μικρολίμανο στον ανακριτή Πειραιά και έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.