Ειδησεογραφικό site

Νέα επίθεση Ψαριανού σε Κοππά: Εγώ δεν είμαι περαστικός από τη ΔΗΜΑΡ, δεν είδα φως και μπήκα

36


Ανω κάτω έκανε τη ΔΗΜΑΡ η Μαριλένα Κοππά, η οποία κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Σαμαρά «και όχι τα δεκανίκια» και δέχεται τα πυρά στελεχών του κόμματος.

Έχω κάνει 5.000 χιλιόμετρα για να μπει η ΔΗΜΑΡ στην Ευρωβουλή, δεν είναι δυνατόν να ακούω τέτοια περίεργα από διάφορους, είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός για την υποψήφια ευρωβουλευτή του κόμματος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ξεκαθάρισε ακόμα πως το κόμμα του δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης για τις «ενδοπασοκικές» συγκρούσεις.

«Είπα ότι ήταν μια άστοχη και περίεργη δήλωση. Δεν μπορεί ως υποψήφια ευρωβουλευτής σε ένα κόμμα να λέει «ψηφίστε τον κ. Σαμαρά όποιος θέλει σταθερότητα». Έχουμε εκλογές και τα σχήματα λόγου στις εκλογές παρεξηγούνται. Μπορεί να έχουμε τις απόψεις μας και τις τοποθετήσεις μας τις διαφορετικές και μια εσωστρέφεια και εσωκομματική κριτική, η οποία, λόγω εκλογών, σχεδόν απαγορεύεται, αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ενδοπασοκικές συγκρούσεις και ντέρμπι πασόκων μέσα στη ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΑΡ να αρχίσει να βρίζει τον Βενιζέλο και οι παπανδρεϊκοί και βενιζελικοί τον Παπανδρέου.

Δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης η ΔΗΜΑΡ. Είναι πράγμα αυτό; Αυτή είναι η άποψή μου και την είπα, διότι δεν είμαι υποψήφιος και χωρίς προσωπικό όφελος και παρά τις διαφορετικές απόψεις μου και για την αποχώρηση από την κυβέρνηση ή το διάλογο για την Κεντροαριστερά, έχω κάνει 5.000 χιλιόμετρα για να μπει η ΔΗΜΑΡ στην Ευρωβουλή και να εκλέξουμε ευρωβουλευτή. Περιοδεύω με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο σε όλη την Ελλάδα και ακούω από το ραδιόφωνο ή από τοπικές εφημερίδες και από εδώ ή από εκεί διάφορα άλλα παράξενα – για να μην πω κάτι άλλο – από ανθρώπους που είναι περαστικοί από τη ΔΗΜΑΡ. Εγώ δεν είμαι περαστικός από τη ΔΗΜΑΡ. Δεν είδα φως και μπήκα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.