Ειδησεογραφικό site

Νέα επίθεση Γκολεμά σε Σπυροπούλου

44

Τον διαδικτυακό διάλογο ανάμεσα στη Ντέπυ Γκολεμά και την Τίνα Μεσσαροπούλου ανέδειξε η Σάσα Σταμάτη, το πρωί της Πέμπτης, στο «Πρωινό».

Η Ντέπυ Γκολεμά, σχολιάζοντας μια ανάρτηση της συναδέλφου της σχετικά με την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα «Καρντάσιανς» και όσα υποστήριξε η νεαρή παρουσιάστρια σχετικά με την πρόσφατη επεισοδιακή συνάντησή τους στο Κολωνάκι, αποκάλυψε ότι η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha κατά τη συνάντησή τους στο Κολωνάκι δεν συνοδευόταν από τον συνεργάτη της εκπομπής της, Άρη Λιαπάτη, αλλά από τον σωματοφύλακά της.

Παράλληλα, η Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε ότι, μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, δέχθηκε πρόσκληση ώστε να εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο ως καλεσμένη στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα σχόλια έρχονται σε συνέχεια του πρόσφατου ξεσπάσματος της Ντέπυς Γκολεμά απέναντι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αρχικά, η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε σε ανάρτησή της, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το βράδυ της Τρίτης: «Αχ τι ακούω, η δόλια. Τι ,τι ,τι και δεν τα σπάω….και δε μιλάω», ενώ σε επόμενη ανάρτησή της, μετά το τέλος της εκπομπής, ανέφερε: «Καληνύχτα παίδες…. Είπε και ο Γρηγόρης τον πόνο του, έκλαψε και η αγαθή του ΑΛΦΑ η καλόγρια, νταξ το βγάλατε το ψωμάκι σας πάλι μες την ανοησία και τη βλακεία, που κάθομαι και σας ακούω… Να μιλήσω, να πω τι? Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες…. Άει καληνύχτα με τα ζαβά που βγάζουν τα χιλιάρικα για πλάκα και ο κόσμος πεινάει…».

Τα σχόλια είναι κλειστά.