Ειδησεογραφικό site

«Μύλος» με Δαραβίγκα – Γιατί τον απομάκρυνε ο Σαμαράς από τον ΟΚΑΝΑ

84

Δεν πρόλαβε να διοριστεί και απομακρύνθηκε από τη θέση του αναπληρωτή αντιπροέδρου του ΟΚΑΝΑ ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας, που έχει γίνει γνωστός από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Ερωτοδικείο» και το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου.

Η είδηση του διορισμού του από τη Ζέττα Μακρή, λίγο πριν την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση προκάλεσε «θόρυβο» που έφτασε μέχρι το Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ενήμερος για την κίνηση αυτή και έγινε «έξαλλος» όταν διαπίστωσε το σάλο και τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η είδηση.

Οι ίδιες πηγές «χρέωναν» την επιλογή αυτή στον πρώην υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς ο Γ. Δαραβίγκας ήταν υποψήφιος του ΛΑΟΣ, ενώ άφηναν να εννοηθεί ότι μπορεί η απόφαση φέρει την υπογραφή της πρώην Υφυπουργού Υγείας, η ίδια όμως δέχτηκε πιέσεις για να συναινέσει.

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, ο Γ. Δαραβίγκας αντικαθίσταται από τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, ο οποίος έχει ειδίκευση στις τοξικοεξαρτήσεις.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Δαραβίγκας εκτός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, στο Extra Channel, είναι ιδιοκτήτης δύο Φυσικοθεραπευτηρίων και ενός Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου. Παράλληλα, είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα – ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.​

Τα σχόλια είναι κλειστά.