Ειδησεογραφικό site

Μύκονος: Χαροπαλεύει νεαρός μετά από ξυλοδαρμό από μπράβο σε beach bar

53

 

Μπράβος σε beach bar της παραλίας Super Paradise στη Μύκονο, έσπασε στο ξύλο πελάτη ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρεται στο Θριάσειο νοσοκομείο δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θερμόαιμος «σεκιουριτάς», εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά το επεισόδιο, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση στο νησί των ανέμων καθώς ο νεαρός Έλληνας χαροπαλεύει ενώ η ματωμένη ιστορία θυμίζει την υπόθεση του Αυστραλού Ντουζόν που πριν μερικά χρόνια είχε γίνει παγκόσμιο θέμα.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

Για αδιευκρίνιστους λόγους και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και κάθε έλεγχο γρονθοκόπησε ανελέητα τον νεαρό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο μπράβος μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε ενώ το θύμα μετεφέρθη στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσειο νοσοκομείο της Αθήνας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.