Ειδησεογραφικό site

Μόνο 6,2% του νεανικού κοινού και 12% του συνόλου είδαν τον Τσίπρα

61

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και μίλησε με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού του Φαλήρου, Σία Κοσσιώνη – στο πλαίσιο του οποίου έγινε η συνέντευξη – για την φλέγουσα πολιτική επικαιρότητα. Ωστόσο, το ραβασάκι της AGB, την Τρίτη, έδειξε ότι η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Πιο αναλυτικά, ο ΣΚΑΙ από τις 22:00 μέχρι και τις 23:20 συγκέντρωσε 6,2% στο 15-44 και 12% στο σύνολο.

Στο βραδινό τηλεοπτικό «μενού», ο αρχηγός του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα με καλεσμένους την Λιάνα Κανέλλη και τον Γιάννη Μηλιό.

Τι έδειξαν για τις εκπομπές αυτές τα μηχανάκια της AGB; Το Star και το Νίκο Χατζηνικολάου παρακολούθησε το 15% του συνόλου και το 5,9% του δυναμικού κοινού 15 -44, ενώ το MEGA με καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη συγκέντρωσε 9,6% στο σύνολο και 5,4% στο δυναμικό κοινό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.