Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 28 Νοεμβρίου 2015

55

moda2Δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν πατέρα να αποδεχτεί ότι η αγαπημένη κόρη του από κοριτσάκι γίνεται γυναίκα, πράγμα που πρόσφατα εξομολογήθηκε και ο Μπαράκ Ομπάμα, αλλά το να παρακολουθεί ένας πατέρας αυτή την εξέλιξη της κόρης του, ενώ αυτή βρίσκεται διαρκώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως η 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ, που είναι πλέον το νέο πρόσωπο της Chanel, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα.

«Αυτό που συμβαίνει με τη Λίλι Ρόουζ είναι κάτι που δεν περίμενα τόσο νωρίς, αυτό είναι σίγουρο! Την ανακάλυψε ο σχεδιαστής μόδας και υπεύθυνος δημιουργικού του οίκου Chanel Καρλ Λάγκερφελντ –συμπτωματικά στην ίδια ηλικία που είχε ανακαλύψει και τη μητέρα της– και, όταν τη βλέπω μακιγιαρισμένη και με όλα αυτά τα πράγματα, είναι πραγματικά ενοχλητικό, γιατί είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Το να γίνει ηθοποιός δεν ήταν ποτέ όνειρό μου ή επιθυμία μου για εκείνη, αλλά αυτό της αρέσει, αυτό είναι το πάθος της, όποτε κατέληξε εκεί. Και έχει ό,τι χρειάζεται για να ενσαρκώσει έναν ρόλο. Δεν έχει σημασία πως μεγαλώνει, ποτέ δεν θα σταματήσω να ανησυχώ για αυτήν. Είναι στη σχέση κόρης-πατέρα.Η Λίλι Ρόουζ είναι λογική και της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ακολουθήσει μια λογική και υπεύθυνη ζωή, ωστόσο δεν βλέπω ποτέ να αποσύρομαι εντελώς από τη ζωή της για να την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει».

Ο Ντεπ αποκάλυψε επίσης ότι η δημόσια παραδοχή της κόρης του, που έκανε φέτος και αφορούσε το ότι είναι αμφισεξουαλική, είναι κάτι που γνώριζε και που είχαν συζητήσει οι δυο τους καιρό πριν.

«Έχει χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτή η είδηση ήταν μια έκπληξη για όλους τους, αλλά όχι για μένα. Εγώ το γνώριζα γιατί μου λέει τα πάντα, δεν υπάρχει κάτι που φοβάται να μου πει. Είμαστε πολύ δεμένοι και είμαι πολύ περήφανος για τη σχέση μας. Η Λίλι είναι συγκροτημένη, είναι ένα παιδί με έντονη προσωπικότητα και ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με έχει κατά πολύ ξεπεράσει σε αυτό – και τους φίλους μου! Ό,τι κάνει, αν χρειάζεται κάποια συμβουλή, είμαι εκεί για αυτήν. Τα παιδιά θα πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, αλλά υποθέτω ότι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω ως γονέας είναι να προσφέρω την υποστήριξή μου. Και το κάνω».

Αν και τώρα είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ ήταν σε σχέση 13 χρόνων με τη Βανέσα Παραντί, μητέρα των Λίλι Ρόουζ και Τζακ Ντεπ.

Έχοντας χωρίσει από το 2012, το ζευγάρι κατάφερε να βρει ισορροπία για να μεγαλώσει από κοινού τα δυο του παιδιά, ενώ ο Ντεπ συνεχίζει να έχει στοργική σχέση με τη μητέρα των παιδιών του.

«Η Βανέσα είναι μια καταπληκτική μητέρα και γυναίκα. Και όταν έχεις μια γυναίκα που ήταν καλή μαζί σου και που έχετε δυο παιδιά μαζί, δεν εγκαταλείπεις απλά το πλοίο. Η σχέση μπορεί να αλλάξει, αλλά συνεχίζεις να την αγαπάς. Τα παιδιά είναι καλά, έξυπνα, ευγενικά, έχουν εξελιχθεί πολύ καλά από άποψη διαγωγής, ειδικά έχοντας ζήσει μαζί με μένα που κάνω μια δουλειά που απαιτεί μεγαλύτερες δόσεις παραξενιάς σε σχέση με τις δουλειές άλλων γονιών.  Ο Τζακ ζωγραφίζει και παίζει μουσική πολύ καλά. Αλλά εκτός από τη συμμετοχή του σε σχολικά θεατρικά, δεν έχει δείξει κάποια επιθυμία να γίνει ηθοποιός και αυτό είναι καθησυχαστικό για μένα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.