Ειδησεογραφικό site

Μυστήριο με αιματηρή συμπλοκή οδηγών στο Αγρίνιο

58

Την άκρη του νήματος σε μια σκοτεινή υπόθεση που έφερε στα πρόθυρα του θανάτου ένα νέο άνθρωπο, προσπαθεί να βρει η Αστυνομία στο Αγρίνιο. Ο τραυματίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είχε συμπλακεί άγρια μετά από τροχαίο με ένα 19χρονος ο οποίος αργότερα παραδόθηκε και συνελήφθη.

Ο 30χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου του Αγρινίου με χτυπήματα στο κεφάλι και τραύματα στον θώρακα, την κοιλιά, το κεφάλι και τον τράχηλο, πιθανότατα από μαχαίρι, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Citroen που -άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες- προσέκρουσε αρχικά σε μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota που περνούσε τυχαία από τη διασταύρωση, το οποίο μάλιστα ανατράπηκε χωρίς να τραυματιστούν οι τρεις επιβάτες του!

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο 30χρονος να είχε διαφορές με τον 19χρονο οδηγό της μηχανής, γιατί αμέσως μετά τη σύγκρουση ήρθαν στα χέρια και συνεπλάκησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βγάλει μαχαίρι και να χτυπήσει ξανά και ξανά τον οδηγό του αυτοκινήτου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο 19χρονος κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.