Ειδησεογραφικό site

Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: Οι… καυτές στιγμές τους στην παραλία

66

 

Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να τους κρατούν συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα μακριά, ωστόσο, κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, δεν μπορεί να «ξεκολλήσει» ο ένας από τον άλλο.

Ο λόγος για το νέο «καυτό» ζευγάρι της σόουμπιζ, τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Ιρίνα Σάικ, οι οποίοι εθεάθησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται σε παραλία στην Ιταλία.

Παρά τις φήμες που υπήρχαν περί χωρισμού τους, οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ο έρωτας τους είναι πιο δυνατός από ποτέ αλλά και ότι ο χωρισμός της Ιρίνα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οριστικός.

Ο 40χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός δεν σταμάτησε να φιλά την 29χρονη Ρωσίδα καλλονή στην Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία και οι παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν το διάσημο ζευγάρι σε μια σειρά από φωτογραφίες που θυμίζουν σκηνές από την κλασσική, αισθηματική ταινία του Χόλιγουντ του 1953, «Από δω ως την αιωνιότητα».

Σκηνή από την ταινία

Υπενθυμίζεται ότι η γνωριμία του πρωταγωνιστή του «American Sniper», ο οποίος χώρισε πριν λίγο καιρό με την Σούκι Γουοτερχάουζ και της καλλονής από τη Ρωσία, η οποία τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε μέσω κοινών φίλων.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.