Ειδησεογραφικό site

Μπουτίκ στο Χαλάνδρι «ντύνει» τον ΣΥΡΙΖΑ – Μαθήματα μόδας επιβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας στα στελέχη του

46

Είδαν κι απόειδαν κάποιοι στην Κουμουνδούρου με το ότι ορισμένα στελέχη τους που κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις θυμίζουν περιθωριακούς τύπους των Εξαρχείων -και πάντως δεν γεμίζουν το μάτι του μέσου νοικοκυραίου-, και αποφάσισαν να τους… ντύσουν σαν ανθρώπους.

Όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με ευγενικό τρόπο, πολύ γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει στην ομάδα των συνομιλητών του Αλέξη Τσίπρα, έστειλε μήνυμα σε ορισμένους των οποίων οι δημόσιες εμφανίσεις… βγάζουν μάτι ότι μπορούν να επισκέπτονται γνωστή μπουτίκ στο Χαλάνδρι και να προμηθεύονται σακάκια και γενικότερα ρουχισμό σε πολύ καλές τιμές.

Πρόκειται για κατάστημα αλυσίδας, που έχει μαγαζιά τόσο στα βόρεια και τα νότια προάστια όσο και στην επαρχία, αλλά το συγκεκριμένο είναι εκείνο που έχει κλείσει άτυπη συμφωνία με την Κουμουνδούρου για… εκπτώσεις σε όσους πηγαίνουν συστημένοι.

Παράλληλα, στον ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν να φτιάξουν μια μικρή… γκαρνταρόμπα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν στελέχη που κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις και δεν διαθέτουν κοστούμια (αφού δεν τα φόρεσαν ούτε στον γάμο τους).

Φυσικά, η μίνι γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει λίγα κομμάτια, τα οποία έχουν προμηθευτεί από το συγκεκριμένο κατάστημα, εννοείται σε πολύ καλές τιμές. Ισως γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα οι ΣΥΡΙΖΑίοι εμφανίζονται πιο… σουλουπωμένοι στα κανάλια.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.