Ειδησεογραφικό site

Μπουτάρης: Είναι πρόβλημα η συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών, δεν είδατε τον καρ@@@ τον Κασιδιάρη;

64

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Γιάννης Μπουτάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κατά την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος της πόλης, έξαλλος μετά την τοποθέτηση του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, χαρακτήρισε ζήτημα «συνολικά την συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών» και μάλιστα προέβη σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, έδωσε σήμερα το παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης για να μιλήσει για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και για το μεταναστευτικό ζήτημα. Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Ματθαιόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λιποτάκτες τους Σύρους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους. «Είναι λιποτάκτες. Δεν πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο χαρακτηρισμός αυτός προκάλεσε την αντίδραση πολλών δημοτικών συμβούλων αλλά και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος του απάντησε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.
«Χρυσή Αυγή είναι ένα καρκίνωμα στην ελληνική κοινωνία και συμβαίνει διότι περνάμε μια περίοδο παρακμής» σχολίασε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Αυτό που είπες για τους πρόσφυγες ήταν προσβολή. Είναι ντροπή αυτό που λές».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος ο Γιάννης Μπουτάρης στις πρακτικές που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της, χαρακτήρισε καρ@@@ τον Ηλία Κασιδιάρη: «Είναι η συνολική συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών, όχι απλά η συμπεριφορά στα κοινοβουλευτικά θέματα. Ο καρ@@@ ο Κασιδιάρης δεν χαστούκισε την Κανέλλη;» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Μπουτάρης.

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, διέκοψε τη συνεδρίαση.

Πηγή: thestival.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.