Ειδησεογραφικό site

Μπουτάρης: Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους! (βίντεο)

55

Χαιρετισμό σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, επιλέγοντας για άλλη μία φορά να σταθεί στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης, μετά τις αποδοκιμασίες κατά του πρόέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση στο Ζάππειο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το “Βηματοδότη”, είχε χαρακτηρίσει ”ηλίθιους” όσους επιτέθηκαν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας ότι, αντίθετα, “θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους” για το γεγονός ότι έσωσε την κυβέρνηση και την πατρίδα”.

Στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία το Σάββατο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε “ήρωα” τον Ευάγγελο Βενιζέλο, γιατί, όπως είπε, «αν δεν έβαζε πλάτη δεν θα βγαίναμε από την κρίση».

Είπε, ακόμα, χαρακτηριστικά, ότι «είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι το ΠΑΣΟΚ-δεν ξέρω πώς τα κατάφερε-έχασε την πνοή του».

Μιλώντας στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία στο δημαρχείο της πόλης ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι νιώθει ότι “γυρνάμε σε μέρες του 1950″ ενώ εξέφρασε την άποψη του ότι “εάν δεν έβαζε πλάτες ο Βενιζέλος δεν θα βγαίναμε από την κρίση”. Επίσης, κάλεσε τα “λαμπρά μυαλά”
του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν για να βγει η χώρα από την κρίση.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.