Ειδησεογραφικό site

Μπουρλότο στη Βουλή – Καταγγελίες φωτιά απο Κασιδιάρη (Ηχητικό)

60

Mπουρλότο στη Βουλή και χάος στο διαδίκτυο. Ηχογραφημένο μήνυμα την ύπαρξη του οποίου αποκάλυψε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής εμφανίζει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να παραγγέλνει σε δικαστικό λειτουργό, «τον Παναθηναϊκάκια», να προχωρήσει σε προφυλακίσεις.

Το βίντεο, η γνησιότητα του οποίου είναι αμφίβολη, βρίσκεται στον αέρα του RUTUBE, του Youtube και του Daily Motion. Υπενθυμίζεται ότι ο “Παναθηναϊκάκιας” είναι κατά δήλωσή του (Real News) ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος υπήρξε και εποπτεύων εισαγγελέας στην έρευνα της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος επικράτησε στις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν στο Εφετείο μετά την απρόσμενη αποχώρηση του κ. Παναγιώτη Καραγιάννη ο οποίος είχε εκλεγεί τον Σεπτέμρβιο. Ο κ. Καραγιάννης προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αποτέλεσμα να τεθεί… υπηρεσιακό θέμα και να αναγκαστεί σε παραίτηση με τους ψιθύρους πάντως να δίνουν και να παίρνουν…

Βέβαια ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι καταγγελίες Κασιδιάρη απηχούν την πραγματικότητα, εάν το βίντεο είναι γνήσιο, πότε υπεκλάπη και με ποιον συνομιλεί ο πρωθυπουργός εάν είναι αυτός.

Νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε το δικό του σόου στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς επέστρεψε με φωνές, ύβρεις και καταγγελίες περί συνωμοσιών για την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και τη Δικαιοσύνη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Δικαιοσύνης από το βήμα της βουλής κατά τη σημερινή τοποθέτηση του στο αίτημα της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας για την υπόθεση Μπαλτάκου. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε παρέμβαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου προκειμένου να προφυλακιστεί. Μάλιστα αφού έκανε μια… αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της καταγραφής της συζήτησης και επαναλαμβάνοντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά – Αθανασίου και δικαστικών αποκάλυψε πως υπάρχει σχετικό βίντεο αναρτημένο στο διαδίκτυο, στο οποίο υπάρχει διάλογος δικαστικού με ανώτατο μέλος της κυβέρνησης. Στο συγκεκριμένο βίντεο δεν εμφανίζεται εικόνα παρά μόνο υπάρχει ηχητικό. Ο κ. Κασιδιάρης μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε email που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο Dailymotion.

Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος «συνωμοτικός» όπως τον χαρακτήρισε, ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης. «Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή», είπε ο Κασιδιάρης. «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@» υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, τον οποίο κατονόμασε ως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά.

Πηγή: e-reportaz.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.