Ειδησεογραφικό site

Μπακογιάννη: Δε νομίζω ότι πήρε κάνεις τοις μετρητοίς τη δήλωση Γλέζου

42

«Δεν νομίζω ότι πήρε κάνεις τοις μετρητοίς τη δήλωση Γλέζου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στο σχόλιο του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ περί εσωτερικού δανεισμού.

Έχει δίκιο ο Σαμαράς… «Αλίμονο αν υποχρεωνόταν ο Έλληνας, που εχει χάσει το υστέρημα του στη φάση αυτή, να χάσει υποχρεωτικά ένα πόσο, οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό, που έχει αύριο στις τράπεζες» σημείωσε η πρώην υπουργός.

«Δεν τίθεται ενδεχόμενο δήμευσης καταθέσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα, είναι αδύναμος να εκφράσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Έχω πει ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η μείωση της φορολογίας των ακίνητων, αλλά αντί για πέντε εφαρμόσιμες προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ρευστότητα και τη φορολογία, ο καθένας βγαίνει και λεει το μακρύ του και κοντό του, τάζουν και μπερδεύουν τον κόσμο» σημείωσε.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη ο Έλληνας πολίτης δεν πιστεύει τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει πληγεί από τα ψεύτικα λόγια και τους λαϊκισμούς. «Για μένα το μεγάλο θέμα είναι οι φόροι. Οι φόροι πρέπει να αλλάξουν» επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ.

Δήλωσε ότι οι εποχές των μεγάλων παρατάξεων έχουν τελειώσει, και ότι πλέον είναι αναγκαία η συνεργασία μεταξύ των κομμάτων. «Άλλαξαν οι εποχές, πρέπει να μπούμε σε λογική συνεργασίας. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε μια ευρύτερη συναίνεση, η κυβέρνηση τη χρειάζεται. Στην Κύπρο υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση και καταφέρανε οι Κύπριοι και ξανασταθήκανε στα πόδια τους και το ΔΗΣΥ θα έρθει πρώτο και με διαφορά» σημείωσε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι οι ευρωεκλογές σε καμία χώρα δεν κρίνουν την κυβέρνηση, έχουν πολιτικό μήνυμα, αλλά αυτό που γίνεται με τις ευρωεκλογές στη χώρα μας δεν γίνεται πουθενά αλλού.

Όσον αφορά το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την επόμενη ημέρα των εκλογών έκανε λόγο για ατυχή δήλωση. «Η σταθερότητα της χώρας θα υπάρχει την επομένη των εκλογών με βουλευτές που ψηφίστηκαν για τετραετία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.