Ειδησεογραφικό site

Μουντομπάσκετ: Τρίτη νίκη και «16» για Εθνική, 90-79 το Πουέρτο Ρίκο

40

Ο βασικός στόχος επετεύχθη. Η Ελλάδα με τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο, την τρίτη σε τρία παιχνίδια στον όμιλο, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Ισπανία.

Τα παιδιά του Φώτη Κατσικάρη αν και δυσκολεύτηκαν σε μερικά σημεία του αγώνα από τους μαχητικούς Πορτορικανούς έδειξαν ότι διαθέτουν το ταλέντο και την σοβαρότητα για να φτάσουν μακριά. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με την Κροατία και την Αργεντινή που θα κρίνουν το πλασάρισμα της Εθνικής.

Με μπροστάρηδες τον ασυγκράτητο Αντετοκούνμπο, τον Ζήση και τον Καϊμακόγλου πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυάζοντας σε πολλές περιπτώσεις την ουσία με το θέαμα. Ο Ζήσης πέτυχε 19 πόντους, ο Αντετοκούνμπο 15, με τον Καλάθη να σταματά τους 14 και τον Καϊμακόγλου να βοηθά πολύ με τους 9 πόντους και τα 11 ριμπάουντ που μάζεψε.

Την Τρίτη οι παίκτες του Κατσικάρη έχουν ρεπό και απ’ την Τετάρτη ξεκινάει η μάχη τους για να πάρουν και την πρώτη θέση απέναντι στην Κροατία που δέχτηκαν ισχυρό σοκ μετά την ήττα τους από την Σενεγάλη.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 41-33, 68-52, 90-79.

Τα σχόλια είναι κλειστά.