Ειδησεογραφικό site

Μις Λίβανος και Μις Ισραήλ: Η απαγορευμένη σέλφι

67

 

Με μακροσκελή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook αναγκάστηκε η Μις Λίβανος Σάλι Γκριτζ να εξηγήσει πώς συνέβη και απεικονίζεται σε «σέλφι» παρέα με την Μις Ισραήλ Ντόρον Μάταλον, την ώρα που τα δυο κράτη βρίσκονται σχεδόν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Οι δύο καλλονές διαγωνίζονται για τον τίτλο της Μις Υφήλιος, που θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου. Το «σκάνδαλο» ξέσπασε όταν η Ισραηλινή ανέβασε στο λογαρισμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με την Μις Ιαπωνία, την Μις Σλοβενία και την Μις Λίβανο!

Στο Λίβανο έγινε χαμός, απαιτήθηκαν εξηγήσεις για αυτού του είδους τις φιλίες και τις σχέσεις και η Σάλι Γκριτζ αναγκάστηκε να απολογηθεί. Ποια ήταν η εξήγηση που έδωσε; Τόνισε πως η Μις Ισραήλ προσπάθησε επανηλλειμένα να την «παγιδεύσει» με μια φωτογραφία και πως δεν κατάλαβε πως πόζαρε μαζί της τη συγκεκριμένη στιγμή!

«Από την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ, ήμουν πολύ προσεκτική σχχετικά με το να έχω οποιαδήποτε επικοινωνία με την Μις Ισραήλ (που προσπάθησε πολλές φορές να βγει φωτογραφία μαζί μου). Εβγαζα φωτογραφία με τη Μις Ιαπωνία και την Μις Σλοβενία όταν ξαφνικά η Μις Ισραήλ εμφανίστηκε, έβγαλε σέλφι και την πόσταρε και στα κοινωνικά δίκτυα», έγραψε ταραγμένη η καλλονή από τις φωνές που απαιτούσαν ακόμα και να παρατήσει το διαγωνισμό και να γυρίσει σπίτι!

«Δεν με εκπλήσσει το γεγονός, αλλά με λυπεί η κατάσταση» ήταν το σχόλιο της Ισραηλινής που συμπλήρωσε «Κρίμα που δεν μπορεί κανείς να αφήσει την εχθρότητα έξω από το παιχνίδι μόνο για τις τρεις εβδομάδες που είμαστε εδώ».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.