Ειδησεογραφικό site

Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να ξεκατινιασθούμε, κοινός αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

38

Τη βεβαιότητα ότι οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. δεν πρόκειται να «ξεκατινιασθούν» εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι κοινό αντίπαλο αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα προβλήματα της κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Λάρισα, ο υποψήφιος πρόεδρος διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο εσωκομματικός διάλογος θα είναι πολιτισμένος και οργανωμένος, ενώ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων εάν όχι στην τηλεόραση, τουλάχιστον στα κομματικά όργανα.
«Μόνο και μόνο που συζητάμε για το αυτονόητο συνιστά ένδειξη εσωστρέφειας» σημείωσε και εξαπέλυσε επίθεση στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται θα έχουν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Εν συνεχεία, διαβεβαίωσε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα για τους αγρότες, στους οποίους προσφέρεται ένα «τριπλό κοκτέιλ»: Αυξημένες εισφορές, αύξηση του κόστους παραγωγής και αύξηση της φορολογίας σε συνδυασμό με την αυξημένη στο 100% προκαταβολή.

Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν, προειδοποίησε, σε κάθετη πτώση της παραγωγής. «Είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σήμερα. Αντίθετα, χρειαζόμαστε έναν εξωστρεφή πρωτογενή τομέα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.