Ειδησεογραφικό site

Μητσοτάκης:Δεν διανοούμαι ότι θα επιστρέψουν στη ΝΔ οι λαϊκιστές – “Όχι” σε Καρατζαφέρη και ΑΝΕΛ

45

Ξεκάθαρα αντίθετος με την διεύρυνση της ΝΔ προς τον δεξιό χώρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τόνισε ότι ο κεντρώος χώρος είναι σήμερα ορφανός και προς τα εκεί θα πρέπει να κινηθεί το κόμμα του.

“Όχι” στην προοπτική διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας προς τα δεξιά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ξεκαθαρίζοντας ότι η ρητορική που θέλει επιστροφή του Γ. Καρατζαφέρη, Β. Πολύδωρα ή ακόμα και συνεργασία με στελέχη των ΑΝΕΛ, τον βρίσκει κάθετα αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η “Νέα Δημοκρατία υπέστη τα τελευταία χρόνια μια επώδυνη διάσπαση, και από εκείνους που αποχώρησαν δημιουργήθηκαν δεξιά κόμματα τα οποία άρθρωσαν έναν παλαιοκομματικό και αναχρονιστικό λόγο”, ενώ δήλωσε με νόημα ότι δεν μπορεί, να διανοηθεί “ότι αυτοί οι άνθρωποι θα επιστρέψουν και θα υπάρξει συνεργασία μαζί τους”.

Εκτίμησε,ωστόσο ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που τοποθετούνται στο κέντρο, αυτός ο χώρος είναι σήμερα ορφανός, είπε ο υπουργός και σε αυτόν τον χώρο πρέπει να κινηθεί η ΝΔ, χωρίς να μετράει “πόσες ψήφους μπορεί να φέρει κάποιος στο κόμμα, αλλά και πόσες ψήφους μπορεί να διώξει ερχόμενος σε αυτό”.

“Οι εποχές άλλαξαν και κανείς πλέον δεν κουβαλάει ψήφους μαζί του”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.