Ειδησεογραφικό site

Με υγρά και νερό με ζάχαρη κρατάνε σταθερό οι γιατροί τον Νίκο Ρωμανό

38

Ευρισκόμενος τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κρεβάτι, για να συγκρατεί δυνάμεις, διανύει την 29η ημέρα απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός.

Η κατάσταση της υγείας του 21χρονου κρατουμένου, που νοσηλεύεται για δεύτερη εβδομάδα στο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», χαρακτηρίζεται από πηγές του νοσοκομείου σταθερή, χωρίς -ευτυχώς- αξιοσημείωτες μεταβολές στην αρτηριακή πίεση και τους ηλεκτρολύτες.

Οι θεράποντες γιατροί προσπαθούν να του χορηγούν όσο το δυνατό περισσότερα υγρά και νερό με ζάχαρη, για να ενισχύσουν τον οργανισμό του.

Ουδείς βεβαίως μπορεί να αποκλείσει ένα λιποθυμικό επεισόδιο, όπως αυτό που εκδήλωσε την περασμένη Πέμπτη, γι’ αυτό και οι γιατροί παρακολουθούν στενά τον 21χρονο καταδικασθέντα για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι γιατροί, μαζί με τους οικείους του Νίκου Ρωμανού, είναι και οι μόνοι επισκέπτες του απομακρυσμένου δωματίου της Οφθαλμολογικής Κλινικής του «Γ. Γεννηματάς», όπου ο απεργός πείνας φυλάσσεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο 21χρονος δέχεται στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων επισκέψεων τη σύζυγό του, Βιργινία, τους γονείς τους και το δικηγόρο του, κ. Φραγκίσκο Ραγκούση.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.