Ειδησεογραφικό site

Με μηνύσεις εκατέρωθεν απειλούν Σαμαράς – Καμμένος για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

45

Για λογαριασμό του Πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη λειτουργούσε ο μεσάζων, υποστήριξε μιλώντας στο Mega ο Παύλος Χαϊκάλης, προκαλώντας την αντίδραση του Α.Σαμαρά. «Ο Πρωθυπουργός έπαιρνε τηλέφωνο τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους είπα να του το κλείσουν», δήλωσε ο Καμμένος.

Την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσαν οι αναφορές του Παύλου Χαϊκάλη στο Mega ότι ο φερόμενος ως μεσάζων για τον χρηματισμό του ενεργούσε εκ μέρους του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

Ερωτηθείς για λογαριασμό ποίου ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 2-3 εκατ.ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε: «Για ποιον ενεργούσε ξέρω, μου έχει πει και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και κάποιο όνομα τραπεζίτη, που είχαν σχέση με τον πρωθυπουργό».

Σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών, ενώ χαρακτηρίζει την υπόθεση απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι πρόκειται για την απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα που βρίσκεται στην κορύφωσή της και καταθέτει μήνυση εναντίον όλων των εμπλεκομένων, και φυσικά τους Πάνο Καμμένο και Παύλο Χαϊκάλη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών».

«Παρ’ ότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, εγώ δεν τον κατηγορώ», ήταν η αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μήνυση που καταθέτει σε βάρος του ο πρωθυπουργός. «Εγώ τη δέχομαι τη μήνυση του πρωθυπουργού καλοπροαίρετα», πρόσθεσε ο κ. Χαϊκάλης.

Σε παρέμβασή του ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι ασε περίπτωση που ο πρωθυπουργός καταθέσει μήνυση, θα τον μηνύσει και εκείνος για ψεύδη καταμήνυση.

Λίγα λεπτά μετά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στο Star, υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έπαιρνε τηλέφωνο τους βουλευτές του κόμματος, σχετικά με την προεδρική εκλογή και ο ίδιος τους είπε “να του κλείσουν το τηλέφωνο”.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.