Ειδησεογραφικό site

Με κρητικό σαρίκι κάνει βόλταρει στα Χανιά ο Αλέξης

67

Κρατώντας την πρόβλεψη νεολαίου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ποσοστό που θα πάρει το κόμμα στις αυριανές εκλογές θα ξεπερνά το 40%, έφυγε από τα Χανιά το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ρεπορτάζ του zarpa.gr.

Ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που περπάτησε το πρωί στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από τα μέλη του κόμματος και φυσικά τους υποψήφιους βουλευτές συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες των Χανίων και έδωσε την υπόσχεση πως «εμείς θα σας κοιτάμε στα μάτια. Αυτή είναι η εγγύησή μας»

Ο Αλέξης Τσίπρας που έφθασε στα Χανιά αργά χθες το βράδυ μετά την συγκέντρωση του Ηρακλείου, πήρε ως ενθύμιο από την σύντομη παρουσία του στα Χανιά ένα Κρητικό μαντήλι που του πρόσφερε μια γυναίκα αλλά και ένα κομπολόι που το έδωσε καταστηματάρχης στην Δημοτική Αγορά.

Φυσικά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην δημοτική αγορά των Χανίων τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν οι καταστηματάρχες που τον καλωσόρισαν και του πρόσφεραν τσικουδιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας σταματούσε και χαιρετούσε τον κόσμο και αντάλλαζε και δύο τρεις σύντομες κουβέντες με τον καθένα που φυσικά είχαν σαν θέμα την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.