Ειδησεογραφικό site

Με ενέδρες στα πάρκινγκ της εθνικής τσιγγάνοι λήστευαν οδηγούς

48

Ένας ανήλικος συμμετείχε στην σπείρα τσιγγάνων που είχαν γίνει εφιάλτης για τους οδηγούς, οι οποίοι έκαναν το λάθος να σταθμεύσουν για λίγο τα οχήματά τους στα πάρκινγκ της νέας εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών. Τις τελευταίες 20 ημέρες είχαν ληστέψει τουλάχιστον τρεις και είχαν κλέψει άλλον ένα!

Τέλος στη δράση της συμμορίας έβαλαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βραχατίου, που ταυτοποίησαν τους δράστες ηλικίας 16, 25, 19 και 22 χρόνων μετά την τελευταία τους ληστεία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Τότε, στο χώρο στάθμευσης στο 101ο χιλιόμετρο της εθνικής είχαν ακινητοποιήσει έναν 72χρονο απειλώντας ότι θα τον χτυπήσουν με μεταλλικά ρόπαλα και του είχαν αρπάξει δύο κυνηγετικά όπλα και δύο κάννες, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο θύμα.

Με τη σύλληψη των νεαρών τσιγγάνων, εξιχνιάστηκαν ο ξυλοδαρμός μιας γυναίκας σε πάρκινγκ στο 100ο χιλιόμετρο της εθνικής και η αρπαγή του πορτοφολιού της με χρήματα και προσωπικά έγγραφα στις 30 Νοεμβρίου, η ληστεία με την απειλή μαχαιριού και σωματικής βίας στο ίδιο πάρκινγκ σε βάρος ενός άνδρα από τον οποίο άρπαξαν χρήματα στις 12 Δεκεμβρίου και η κλοπή μιας τσάντας με χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα από ένα όχημα εν κινήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Οι τέσσερις τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.