Ειδησεογραφικό site

Με αγάπη από την …πρώην!

34

Με ευγένεια, χιούμορ και καλή διάθεση ο φακός του protothema.gr συνάντησε χθες βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις» στο πλαίσιο θεατρικής παράστασης «Οιδίπους από την άγνοια στην επίγνωση» την πρώην σύζυγο του γνωστού ηθοποιού και βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη η οποία μίλησε για τη σχέση της με εκείνον, τα αποτελέσματα των εκλογών και το πόσο πιστεύει στον άνθρωπο με τον οποίο μπορεί η ζωή να χώρισε αλλά πάντα θα τους ενώνει ένα παιδί που απέκτησαν μαζί.

«Ο σύζυγος φεύγει αλλά η αγάπη για το θέατρο μένει. Μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Παύλο αλλά σας λέω ότι τώρα έχουμε πολύ καλύτερες σχέσεις.
Η απόσταση φαίνεται καμία φορά λειτουργεί θετικά. Πιστεύω σε αυτόν και θεωρώ ότι έκανε καλά που μπήκε στο χώρο της πολιτικής. Είναι αυτοδημιούργητος ο Παύλος, δεν ανήκει ούτε σε τζάκια, ούτε σε… φουφούδες. Θέλω να του πω ότι πρέπει αν παραμείνει πιστός στις θέσεις του, όλο αυτό που έγινε με την αλλαγή στην κατάσταση να πάει καλά για το καλό όλων μας», σημειώνει η κ. Πεντζάκη στο protothema.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.