Ειδησεογραφικό site

Με δάκρυα το «αντίο» της Τρέμη στο δελτίο του Mega (Βίντεο)

46

Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων ήταν το χθεσινό για την Όλγα Τρέμη στο Mega και η συγκίνηση δεν θα μπορούσε να λήξει.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αφιέρωσε λίγα λεπτά, για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό.

Με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό της, η Όλγα Τρέμη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, προσπαθώντας παράλληλα να τα «κρύψει» με ένα πλατύ χαμόγελο. «Μην κλαίτε, γιατί δεν αντέχω» είπε στους συνεργάτες της, όπως εξήγησε, που την παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα, μαζί με εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Τρέμη ευχαρίστησε τη διεύθυνση του Mega και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της, αν και δεν κατάφερε να πει μια κουβέντα για τον καθέναν, όπως αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει, αν δεν υπήρχε η πίεση του τηλεοπτικού χρόνου.

Παράλληλα, μίλησε για μια «σχέση εμπιστοσύνης» με τους τηλεθεατές, η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν υπήρξε από την πρώτη μέρα, αλλά κερδήθηκε σταδιακά.

Ένα απόσπασμα από την αποφώνηση της:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου όχι για την τηλεθέαση αλλά για αυτό που υπάρχει από πίσω: την εμπιστοσύνη, την επαφή. Παίξατε πρωταγωνιστικό ρόλο και είχατε και τον τελευταίο λογο και έτσι έπρεπε να γίνει» είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές. Υπάρχουν και άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που μου έδωσαν στήριξη, βοήθεια και αγάπη. Αυτή η αγάπη δεν γεννήθηκε από την πρώτη μέρα. Αυτήν την αγάπη θέλω να τους την ανταποδώσω και με το παραπάνω. Θα ήθελα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά, γιατί το αξίζουν, αλλά η λίστα είναι μεγάλη και ο χρόνος λίγος, επιφυλάσσομαι για το μέλλον».


VIDEO-ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ από realmedialive

Τα σχόλια είναι κλειστά.