Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης: Στόχος η νίκη από τον πρώτο γύρο στις εσωκομματικές εκλογές

28

Με στόχο την νίκη από τον πρώτο γύρο μπαίνει στην τελική ευθεία των εσωκομματικών εκλογών το επιτελείο του κ. Ευάγγελου Μειμαράκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να κλείσει την προεκλογική του περιοδεία στην Κρήτη με μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα στο Ηράκλειο. Αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου και θα ψηφίσει ενώ δεν έχει ακόμα οριστεί εάν θα παρακολουθεί την πορεία της καταμέτρησης από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ή από το προσωπικό του προεκλογικό στρατηγείο.

Πάντως, την Παρασκευή απηύθυνε από τη Χαλκίδα και αργότερα μέσω twitter κάλεσμα στους ψηφοφόρους και φίλους της ΝΔ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. «Την Κυριακή όλοι οι ΝεοΔημοκράτες στις κάλπες. Είναι η δικιά μας γιορτή» έγραψε. Παράλληλα απηύθυνε μήνυμα ενότητας, ανανέωσης και σύνθεσης αλλά και συμμετοχής, ώστε να βγει η παράταξη περισσότερο δυνατή από αυτή τη διαδικασία.

Το Σάββατο το πρωί ο αρχηγός της ΝΔ έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους: «Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, μόνη αξιόπιστη δύναμη, δύναμη σιγουριάς, σταθερότητας και ελπίδας, είναι η Νέα Δημοκρατία. Την Κυριακή όλοι μαζί κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη και πιο δυνατή τη Νέα Δημοκρατία».

Μιλώντας σε πολυπληθές, ένθερμο ακροατήριο, στην αίθουσα του θεάτρου Παπαδημητρίου, ο κ. Μεϊμαράκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κατήγγειλε τους Τσίπρα-Καμμένο για τα προεκλογικά ψέματα που στόχο, όπως είπε, είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.

Υπογράμμισε ότι το «όχι σε όλα» έγινε «ναι σε όλα», αποδεικνύοντας πως ήταν μύθος η δήθεν κοινωνική ευαισθησία της Αριστεράς. Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον κοινωνικό φιλελευθερισμό με ανθρώπινο πρόσωπο και δεν χαρίζει σε κανέναν την κοινωνική ευαισθησία. Διαβεβαίωσε ότι από την Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία ενωμένη θα συνεχίσει τον αγώνα ακόμη πιο εντατικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.