Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης κατά Τσίπρα: Είναι ένας αριστερούλης που υπέγραψε Μνημόνιο

56

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν «Αριστερούλή» που υπέγραψε Μνημόνιο και δεν θέλει να το παραδεχτεί.

«Ο πολίτης που θα ψηφίσει τον Τσίπρα δεν ξέρει πού θέλει να τον πάει. Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να γίνουν εκλογές τώρα», τόνισε ο κύριος Μεϊμαράκης και συνέχισε διερωτώμενος: «Ανησυχούνε μην μου δώσουν την εντολή και δεν περπατήσω; Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλα ‘ντ’ άλλων, ζούμε μια προεκλογική περίοδο του χαβαλέ που δεν συνάδει με την κρισιμότητα της περιόδου που περνά η χώρα».

Εν τούτοις, ο κύριος Μεϊμαράκης επέμεινε πως ζητά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας τη διαθεσιμότητά του να πάει εκείνος «αύριο κιόλας» στα γραφεία του κόμματος: «Θέλω να πάω στην Κουμουνδούρου, από αύριο, να του πω, έλα δω ρε παιδί μου, αυτά είναι τα προβλήματα, πού μπορούμε να συμφωνήσουμε»; Είναι εξάλλου ένα πρόγραμμα που έφερε ο κύριος Τσίπρας, που φέρει τη δική του υπογραφή, επισήμανε και πρόσθεσε: «Εκείνος γιατί δεν μας εξηγεί γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας; Γιατί δεν θέλει να μας πει ότι δεν είναι Αριστερός πια… Μνημονιακός είναι! Πώς από Αριστερούλης αντιμνημονιακός τα υπέγραψε όλα αυτά; Δεν θέλει ο κύριος Τσίπρας να γίνουν γνωστά στους πολίτες όλα αυτά. Τον Νοέμβριο οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν όλα αυτά που ανέβαλε για να κάνει τις εκλογές ο κύριος Τσίπρας».

«Βγήκε ο Τσίπρας και μας είπε ότι δεν υπολόγισαν τη δύναμη των τραπεζών, δεν υπολόγισαν ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, μα είναι δυνατόν, πού πας ρε Καραμήτρο αν δεν τα υπολογίσεις όλα αυτά…. Είναι ασυγχώρητα όλα αυτά που συμβαίνουν» συνέχισε την σφοδρή επίθεση ο κύριος Μεϊμαράκης, εξηγώντας πώς προέκυψε το «ψευτράκος», ο χαρακτηρισμός του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει χαρακτηρίσει έως τώρα την προεκλογική περίοδο: «Πράγματι οργίστηκα κάποια στιγμή, γιατί ενώ του είχαμε δώσει πολύ μεγάλη στήριξη, στήριξη εθνικού ηγέτη, αυτός επέλεξε να ξαναγίνει κομματάρχης, να ξαναγίνει ομαδάρχης, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές… Και βγαίνει και μας λέει ότι από τις 12 Ιουλίου είχε στο μυαλό του τις εκλογές, δηλαδή μας δούλευε! Τι μας σκάβεις το λάκκο έτσι φτηνιάρικα ρε φίλε, αφού βλέπεις ότι στα μεγάλα σε στηρίζουμε. Μετά δίνει διαρροή ότι όχι μόνο με ενημέρωσε αλλά και ότι δεν θα κάνω χρήση της διερευνητικής εντολής, μπορώ να μην τον πω ψευτράκο; Πάτε καλά ρε; Πού ζούμε, και πάλι λίγα είπα, του τα ‘πα γλυκούλικα»!

Όπως τόνισε όμως ο κύριος Μεϊμαράκης, είναι η κρισιμότητα της κατάστασης τέτοια, που πρέπει όλα να μπουν σε δεύτερη μοίρα, «να συμφωνήσουμε στα λογικά», ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο, όπως τόνισε.

«Είπε ότι θα δώσει την 13η σύνταξη και πάει να καταργήσει και τη 12η, είπε για τον ΕΝΦΙΑ και θα μας πάρει και τα κλειδιά… Σήμερα ο κόσμος έχει να συγκρίνει τα συννεφάκια που πίστεψε με τα πεπραγμένα Τσίπρα» κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο newpost.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.