Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης: Πέρασαν οι εποχές των μονοκομματικών κυβερνήσεων

20

 

meimarakis

Ενάντια στις μονοκομματικές κυβερνήσεις και στους «σωτήρες» που δίνουν από μόνοι τους λύσεις, τάχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της περιοδείας, που πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής στην Βοιωτία και την Εύβοια, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Θήβας και Αλιάρτου, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, είπε χαρακτηριστικά:

«Ηθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα, ότι πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε θεσμικά, για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και που «σωτήρες» μπορεί να έδιναν από μόνοι τους λύσεις. Απαιτείται από τη συνθετότητα των προβλημάτων, η οποία υπάρχει, την πολυπλοκότητα, να μπορούμε να συζητάμε οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεννοούμεθα, να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση και μετριοπάθεια για να βρίσκουμε τις λύσεις».

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε «ότι η Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα σε αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν θα πλειοδοτήσει σε υποσχέσεις. Δεν θα δεσμευτεί για λύσεις, οι οποίες -όπως οι πολίτες γνωρίζουν- δεν μπορεί να υλοποιηθούν.

Δεσμεύεται, όμως, ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημοκράτες, που έχουν άποψη, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν, ανεξαρτήτως τι πιστεύουν, για να βρούμε τις λύσεις. Και οι πολίτες να αποκτήσουν και πάλι την εμπιστοσύνη τους συνολικά στο πολιτικό σύστημα».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.