Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης: Βλέπει Γεννηματά στις 12–Θα επιδιώξει συνάντηση και με Τσίπρα

27

Συνεχίζονται σήμερα οι επαφές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, με πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.

Μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού, ο κ. Μεϊμαράκης θα δει στις 12 το μεσημέρι την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επιδιώξει ακόμη συνάντηση και με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, όχι όμως και με τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο ένα ενδεχόμενο που συζητήθηκε μετά τη χθεσινή σχετική αναφορά του κ. Μεϊμαράκη.

Μιλώντας την Παρασκευή το βράδυ με δημοσιογράφους στη Βουλή ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι σκοπεύει να πάρει τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσει συνάντηση.

Ερωτηθείς, δε, εάν θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια εμφανίστηκε πιο επιφυλακτικός, λέγοντας ότι θα εξετάσει όλα τα δεδομένα, θα τα σταθμίσει και αναλόγως θα αποφασίσει.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, είχε ξεκαθαρίσει ότι προτίθεται να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, κάτι που επανέλαβε και μετά την χθεσινή του συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.