Ειδησεογραφικό site

Μετά το διεθνή σάλο για το φόνο του Σέσιλ του λιονταριού – Ο οδοντίατρος-δολοφόνος κάνει και πάλι ξέγνοιαστος τις βόλτες του

37

 

Να κάνει ξέγνοιαστος τη βόλτα του στη Μινεσότα των ΗΠΑ αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός τον Δρ. Ουόλτερ Πάλμερ, τον Αμερικανό οδοντίατρο που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τον Ιούλιο, σκοτώνοντας παράνομα ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπητά λιοντάρια της Ζιμπάμπουε: τον 13χρονο Σεσίλ.

Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία του οδοντίατρου που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από το συμβάν που συντάραξε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο Πάλμερ, χωρίς κυνηγετική αμφίεση αυτή τη φορά, φωτογραφήθηκε να κάνει περίπατο κοντά στην περιοχή Ίντεν Πρέρι της Μινεσότα την περασμένη Κυριακή.

Μετά από την επίσημη δήλωσή του για τον θάνατο του Σεσίλ τον περασμένο μήνα, ο 55χρονος άνδρας κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης, αποφεύγοντας περαιτέρω σχόλια και δημόσιες εμφανίσεις.

Η φωτογραφία του Πάλμερ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον ιστότοπο Daily News μία μέρα μετά από την είδηση ότι το οδοντιατρείο που δολοφόνου του Σεσίλ, που είχε κλείσει λόγω χειμάρρου αρνητικών κριτικών στο Ίντερνετ, άνοιξε ξανά και λειτουργεί κανονικά.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.