Ειδησεογραφικό site

Μετά τη Γεννηματά και τον Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες και ο Σαμαράς-Θα συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

29

Στη Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που συνέρχεται την Πέμπτη στις Βρυξέλλες θα λάβει μέρος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταξιδεύει στη βελγική πρωτεύουσα από την Τετάρτη, προκειμένου να έχει επαρκή χρόνο στη διάθεσή του για επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με την εξελισσόμενη διαπραγμάτευση.

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται όμως αυτή την ώρα και ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της κρίσιμης διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της.

Και ο αρχηγός του «Ποταμιού» όμως βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες όπου λίγο νωρίτερα συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί. Ο επικεφαλής του Ποταμιού  απόψε το βράδυ είναι προσκεκλημένος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ και του Γκι Φέρχοφσταντ προέδρου των φιλελεύθερων και δημοκρατών (ΑLDE) σε δείπνο εργασίας.

Στη βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται και η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς  με φόντο το ελληνικό ζήτημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.