Ειδησεογραφικό site

Μειωμένος ο προϋπολογισμός του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το 2014

40

Ο προϋπολογισμός του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  για το έτος 2014, εγκρίθηκε από το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ  και οι δαπάνες του είναι μειωμένες κατά  17%.

dikigorikos-sullogos-athinonΕιδικότερα, στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους στον οποίο καταγράφονται οι εκτιμήσεις τόσο για τα αναμενόμενα έσοδα όσα και για τα έξοδα που θα πραγματοποιηθούν ως το τέλος του έτους, υπάρχει σημαντική μείωση των δαπανών σε σχέση με τις δαπάνες του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του οκταμήνου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2014, οι  καταγραφείσες συνολικές δαπάνες του ΔΣΑ είναι μειωμένες κατά 17% (περίπου 1.100.000 ευρώ) σε σχέση με τις δαπάνες που έγιναν το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Αναλυτικότερα, το πρώτο οκτάμηνο του 2014 οι δαπάνες για αμοιβές προσωπικού, παροχές προς τρίτους είναι σημαντικά μειωμένες σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2013.

Ενδεικτικά, στην κατηγορία «διάφορα έξοδα», οι δαπάνες, το ίδιο διάστημα έχουν μειωθεί κατά 30% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013

Τα σχόλια είναι κλειστά.