Ειδησεογραφικό site

Μαξίμου: Συκοφαντία ότι ο Βαρουφάκης έστειλε λάθος επιστολή

34

Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν κατηγορηματικά το δημοσίευμα της Bild, που διακινείται τις τελευταίες ώρες σε Αθήνα και Βρυξέλλες, υποστηρίζοντας ότι η Αθήνα έστειλε λάθος επιστολή στο Eurogroup.

«Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται το ευφάνταστο σενάριο ότι εστάλη λάθος επιστολή στο Eurogroup και ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην κυρία Μέρκελ γι’ αυτό το υποτιθέμενο λάθος! Είναι προφανές ότι η νοσηρή φαντασία ορισμένων αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις συκοφαντικές διαρροές» αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με το άρθρο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Bild, οι κ.κ. Τσίπρας, Γιούνκερ και Ντάισελμπλουμ είχαν επεξεργαστεί άλλο κείμενο για την Ελλάδα και άλλο τελικά έστειλε στο Eurogroup o υπουργός Οικονομικών.

Ο ίδιος, μάλιστα, ο Γιάννης Βαρουφάκης, σχολίασε από τις Βρυξέλλες: «Τέτοιες πρακτικές δεν είναι εποικοδομητικές σε αυτή τη φάση της διαπραγμάτευσης».

Ενώ έγραψε στο Twitter: «Κάποιος πρέπει να πιστεύει τις απίστευτες ιστορίες της Bild (για εμάς τους Έλληνες) με δική του ευθύνη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.