Ειδησεογραφικό site

Μαξίμου: «Οχετός ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά»

33

 «Η κυβέρνηση, από δω και πέρα, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ή να απαντήσει στο απίστευτο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά, εν μέσω της κλιμακούμενης πολιτικής αντιπαράθεσης και ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη, αύριο Τετάρτη, της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από τον ελληνικό λαό.

«Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τον οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση. Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι πού μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως χθες Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στις αναφορές της κυβερνητικής εκπροσώπου περί πιστωτικού γεγονότος σε περίπτωση εκλογών, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό επικίνδυνο, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι ικανός να σκηνοθετήσει μέχρι και bank run με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών»

Τα σχόλια είναι κλειστά.