Ειδησεογραφικό site

Μαίνεται ο πόλεμος στη ΝΔ: «Ο Βορίδης έγινε ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα» λέει ο Άδωνις

48

Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη ΝΔ μετά τη στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον «γαλάζιο» βουλευτή.

«Ολοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο iefimerida.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος για τη μάχη που πρέπει να δοθεί εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και όχι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θέση για την οποία ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα καθώς θεωρεί ότι είναι εκείνος που έχει τα χαρακτηριστικά του προέδρου ο οποίος μπορεί να πείσει ακροατήρια, ενώ επιμένει πως θα δώσει τη μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

Επιπλέον ένα στοιχείο που ο κ. Βορίδης θεωρεί πως έχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ότι θα βάλει τέλος στην αναπαραγωγή των μηχανισμών, καθώς υποστηρίζει πως το παλιό δεν μπορεί να πείσει.

Ακούγεται μάλιστα πως ο κ. Βορίδης αναμένεται να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στη ΝΔ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.