Ειδησεογραφικό site

Μήνυση σε Μιχαλολιάκο – Κασιδιάρη από υποψήφιο βουλευτή της Χ.Α.

41

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Σταύρου.

Ο κ. Σταύρου, ο οποίος φέρεται να έχει εισφέρει αποκαλυπτικά στοιχεία στη Δικαιοσύνη για τη δράση της Χρυσής Αυγής και θεωρείται μάρτυρας «κλειδί», στη μήνυσή του στρέφεται και κατά των διαχειριστών της σελίδας του επίσημου διαδικτυακού ιστότοπου της Χρυσής Αυγής.

Η μήνυση αφορά αναρτήσεις, που έγιναν μετά την κατάθεση του στις οποίες χαρακτηρίζεται, όπως αναφέρει «ψυχανώμαλος» και «ψυχικά άρρωστος».

«Είναι εντελώς ανίκανοι να αποδομήσουν όσα έχω καταγγείλει. Επιμένω στις καταγγελίες μου και ευθυγραμμίζομαι με τα πορίσματα της δικαιοσύνης. Δεχόμουν απειλές, μέχρι την κατάθεση μου, κυρίως έμμεσες. Όχι τώρα πια. Εγώ όμως δεν βιντεοσκοπούσα, όπως κάποιοι άλλοι έκαναν, χρησιμοποιώντας μαφιόζικες μεθόδους. Η Χρυσή Αυγή είναι συστημικό κόμμα. Πήγαιναν στα εστιατόρια και ξόδευαν εκατοντάδες ευρώ… », δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Σταύρου.

Αναφερόμενος στον λόγο που τον ώθησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, υποστήριξε ότι η μητέρα του η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή έπαθε δύο εγκεφαλικά γιατί τον έβλεπε κλεισμένο στον εαυτό του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.