Ειδησεογραφικό site

Λυκούδης: Συμπαθής πολιτικός χώρος το Ποτάμι

56

Η παρούσα Βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι πιστεύει «στην ανάγκη ενός σταθερού πεδίου πολιτικής λειτουργία

Όσον αφορά στο πρόσωπο που θα μπορούσε να προταθεί, ο κ. Λυκούδης απάντησε ότι αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να έχει την ικανότητα διαχείρισης του θεσμού, αλλά και να συμβολίζει την ενότητα του έθνους.

Ο κ. Λυκούδης, ακόμη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «Το Ποτάμι» ως συμπαθή πολιτικό χώρο, σημειώνοντας παράλληλα ότι η προσέγγισή του δεν αποτελεί μέρος της βασικής του στρατηγικής.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «βρίσκεται σε μια προσπάθεια να βρει το στίγμα του, δεν πιστεύω ότι το έχει βρει» και τόνισε πως αναμένει να εξελιχθεί για να κρίνει αν θα ταιριάξει με τις δικές του θέσεις και αντιλήψεις.

Ο κ. Λυκούδης σημείωσε, επίσης πως βασικός του στόχος είναι η ανασύνταξη της κεντροαριστεράς στο σύνολό της. «Θα ήθελα να παρέμβω για να αναδιαταχθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς», εντάσσοντας σε αυτήν το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και «Το Ποτάμι», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.