Ειδησεογραφικό site

Λυκούδης: Λυπάμαι για όσα είπε ο Φώτης, είμαι βέβαιος ότι θα μετανιώσει

34

Την βαθύτατη λύπη του για τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σχετικά με το ζήτημα της κοινοβουλευτικής έδρας του, εξέφρασε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σπύρος Λυκούδης και σημειώνει ότι είναι βέβαιος πως θα έχει μετανιώσει για ό,τι είπε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Έθνος, ο πρώην βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ απαντά: «Δεν χρειάζεται κάποιος να αποδείξει όσα αποδεικνύει η ζωή του ολόκληρη».

Ο Σπύρος Λυκούδης, αν και ασκεί κριτική στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ για την μετεκλογική πορεία του κόμματος, επαναλαμβάνει ότι θα ψήφιζε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη.

Ωστόσο, εκφράζει την εκτίμηση ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες να προταθεί για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, λόγω κάκιστων χειρισμών, που έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Σε ό,τι αφορά τις δικές του επόμενες κινήσεις, ο Σπύρος Λυκούδης απορρίπτει το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος και μιλά για τη «χωρίς ταλαντεύσεις και υπαναχωρήσεις συνάντηση όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.