Ειδησεογραφικό site

Λούης… ο Μιλιβόγεβιτς: Έτρεξε 17 χλμ. στον αγώνα! – Δηλώνει: «Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

49

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αυταπάρνηση και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ακόμη… τρέχουν!

Ο λόγος για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που αφίχθη την τελευταία στιγμή στο λιμάνι για μια επιπλέον λύση στη μεσαία γραμμή, ως δανεικός από την Άντερλεχτ, αλλά όπως φαίνεται θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στην ερυθρόλευκη μηχανή, δικαιώνοντας τον Μίτσελ για την επιλογή του. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος ούτε λίγο ούτε πολύ έτρεξε 17 ολόκληρα χιλιόμετρα σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις!

Ο Μιλιβόγεβιτς μετά το παιχνίδι ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας που τον έκαναν να αισθανθεί αμέσως καλά, ενώ επέστησε την προσοχή όλων για το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, βάζοντας στην άκρη προσωρινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
«Είμαι έκπληκτος που έτρεξα τόσο πολύ! Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται στην ομάδα και γι’ αυτό νικήσαμε την Ατλέτικο. Όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα με έκαναν να προσαρμοστώ άνετα και πολύ εύκολα στο νέο περιβάλλον. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη είναι με την Μάλμε αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα με την Βέροια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.