Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Αν δεν υπήρχε το θέμα Παναρίτη, δε θα είχαμε κάτι να συζητήσουμε!

25

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega ήταν σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος και φυσικά το κεντρικό θέμα λόγω των αντιδράσεων και των ραγδαίων χθεσινών εξελίξεων ήταν η επιλογή της Ελένης Παναρίτη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έριξε το «καρφί» του εκμεταλλευόμενος τη συζήτηση που εκτυλισσόταν στο στούντιο, αφήνοντας υποννούμενα για τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις: «Αν δεν υπήρχε το θέμα Παναρίτη στο Δ.Ν.Τ., δεν θα είχαμε κάτι να συζητήσουμε,αφού περνάμε άλλη μια μέρα δίχως σκοπό σε βάρος της οικονομίας», τόνισε ο κ. Λοβέρδος. Επανέλαβε δε για το θέμα Παναρίτη ότι «για την κυρία Παναρίτη η ανακοίνωσή μας ηταν σαφής: κλασικό δείγμα πολιτικού αμοραλισμού».

Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αφήνει στο «σκοτάδι» την αντιπολίτευση όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις, παρά τις επανειλλημένες ερωτήσεις βουλευτών για ενημέρωση με κάθε τρόπο: «Κανείς μας δεν ξέρει αν θα συμφωνήσουμε. Ζητήσαμε από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει με όποιον τρόπο θεωρεί πρόσφορο. Ακόμη και τηλεφωνικά», ανέφερε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.