Ειδησεογραφικό site

Λιγνάδης: Ημιμαθής κουλτουριάρα, μίζερη και… κατιναριό η Διαβάτη

128

Ο ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, τον οποίο έχουμε θαυμάσει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και στο θέατρο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook δίνει τη δική του απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για την ενασχόληση του Σάκη Ρουβά με την Έκτη τέχνη. Για την ακρίβεια, κατακεραυνώνει την Χρυσούλα Διαβάτη την οποία –σύμφωνα με τα λεγόμενά του- θεωρεί ημιμαθή κουλτουριάρα, δήθεν ηθικολόγο, μίζερη και… κατιναριό.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή του θεάτρου, αφού τον επέλεξε να ενσαρκώσει τον Διόνυσο στις «Βάκχες», οδηγώντας τον στην Απονομή Βραβείων Κάρολος Κουν. Έτσι, ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον Σάκη Ρουβά ως ηθοποιό αλλά και για την… αστυνομία θεάτρου που επικαλέστηκε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, γράφοντας:

«Λοιπόν, φίλοι/ες μου, για να μη χάνουμε και τα λίγα γραμμάρια χιούμορ που μας απέμεινε: Προσπερνώ τα… ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη «γνώμη» μου για εκείνον την εξέφρασα δύο χρόνια πίσω επιλέγοντας τον να παίξει ΑΥΤΟΝ το Διόνυσο, σε ΑΥΤΕΣ τις «ΒΑΚΧΕΣ» -όπως έχω επιλέξει άλλους, αλλιώς, σε άλλες δουλειές μου). Βρίσκω, όμως, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται και πότε γίνονται οι αιτήσεις γιατί σκέφτομαι, σε μια βδομάδα, με το που θα ανεβάσω το «ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ», στο Εθνικό -εάν, φυσικά, δεν έχω φυλακισθεί από εκείνη ως τότε- να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις «ΣΚΟΥΠΑ» (με φαράσι και τσόκαρα)! Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων, με τους ημιμαθείς κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και το κατιναριό. Άκουσα πως έχει ήδη διαμορφωθεί σχετική πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών. Αληθεύει; (Κάθε πληροφορία θα είναι πολύτιμη, σας ευχαριστώ!)».

Κάπως έτσι ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης «σφάζει» τη Χρυσούλα Διαβάτη για όσα είπε τόσο για τον Σάκη Ρουβά, όσο και για τον άνθρωπο που τον επέλεξε για τις Βάκχες. Φαίνεται πως ο κ. Λιγνάδης πήρε το μήνυμα και φρόντισε να προχωρήσει σε άμεση απάντηση.

Άραγε θα έχει τέλος αυτή η ιστορία;

Τα σχόλια είναι κλειστά.