Ειδησεογραφικό site

Λευκό μπικίνι ρίχνει ο… Τσίπρας στη μάχη για την «άλλη Ευρώπη»

71

Φόρεσε το καυτό λευκό μπικίνι της, ακούμπησε ελαφρά στην κουπαστή του σκάφους και με μία πόζα που αρμόζει σε «κουνελάκι» του Playboy άφησε τον φωτογράφο να την απαθανατίσει. Η επόμενη κίνησή της ήταν να αναρτήσει τη φωτογραφία της στο προφίλ της στο Facebook και να τη συνοδεύσει με ανάλογη λεζάντα: «Ξεκίνησε η προεκλογική καμπάνια και εγώ χρησιμοποιώ κάθε μέσο. Ψηφίστε Για μία Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα».

Η καλλίπυγος νεαρά, η οποία δείχνει με θερμό ενθουσιασμό την υποστήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα και την ιταλική λίστα L’ Altra Europa con Tsipras που θα στηρίξει στις Ευρωεκλογές την υποψηφιότητα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν είναι groupie του Alexis, αλλά η εκπρόσωπος της λίστας!

bacchiddu1

Η δημοσιογράφος Πάολα Μπακίντου από τη Σαρδηνία, η οποία έχει αναλάβει χρέη επικοινωνίας για την «Για μία Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα», επιστρατεύσει όλα τα μέσα, όπως η ίδια δηλώνει, για να προωθήσει το εγχείρημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία της έγινε ανάρπαστη μεταξύ των χρηστών των τόπων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προκάλεσε σειρά σχολίων για την επιλογή της να φωτογραφηθεί με τον τρόπο αυτό.

Από τα πολλά θετικά σχόλια που της άφησαν θαυμαστές της, όμως, ξεχώρισαν και αρκετά… δηλητηριώδη, όπως: «Λυπάμαι πολύ Πάολα. Πάρα πολύ. Κακή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά από κάποιον που ο ρόλος του συνδέεται με την πολιτική», και «Χρησιμοποιείς το γυναικείο κορμί για διαφήμιση. Ντροπή».

Η Μπακίντου, μετά το σάλο που προκλήθηκε, σχολίασε πως η πρόθεσή της ήταν να αυτοσαρκαστεί και όχι να διαφημίσει το πολιτικό εγχείρημα.

«Δεν αφορά στην προεκλογική καμπάνια. Αφορά σε μία ανάρτηση παιχνιδιάρικη και ειρωνική, όπως είμαι εγώ. Με ξαφνιάζει πολύ (ο πάταγος) μια και η L’Altra Europa con Tsipras δε φτάνει στις εφημερίδες για τις πρωτοβουλίες μας. Είναι απίστευτο ότι για να κερδίσει κανείς την προσοχή για τη λίστα στις ευρωεκλογές, χρειάζεται ένα μπικίνι», απάντησε σε όσους δε συμμερίστηκαν την πρωτοτυπία (;) της πρωτοβουλίας της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.